Emmi kaasfondue

Emmi kaasfondue

Internationaal samenwerken leidt tot wereldprimeur voor Emmi

All In One Fondü, een innovatieve kaasfondue

Enschede, 28 september 2015 – Ardagh Group, marktleider en specialist in metal packaging en spin-off DéDutch gevestigd in The Gallery in Enschede en geïnitieerd door Het Foodatelier, hebben een wereldprimeur: de “All In One Fondü”, een innovatieve kaasfondue ontwikkeld voor Emmi uit Zwitserland.

Snelheid en gemak zijn steeds belangrijker geworden bij het bereiden van een maaltijd. Voor het Zwitserse Emmi, wereldmarktleider op het gebied van Zwitserse kaas en alom bekend om haar kaasfondue, een reden om een kwalitatief hoogwaardige ready-to-use kaasfondue te ontwikkelen passend bij deze trend.
Nederland is het eerste land waar de All In One Fondü wordt geïntroduceerd door Emmi. Met deze complete kaasfondueset, staat in no-time een gezellige maaltijd op tafel. Je hebt geen speciale fonduepan nodig en de kaasfondue is in een handomdraai klaar. Slecht enkele minuten opwarmen in de magnetron of oven en dippen maar. Zo wordt gezelligheid aan tafel een stuk makkelijker.
Ook is er tijdens het gehele ontwikkelproces aandacht geschonken aan duurzaamheid; blik is de meest gerecyclede verpakking, de materialen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden en de houder is herbruikbaar. De innovatie ligt vooral in de combinatie van materiaalgebruik, vorm en productietechnologie.
Ardagh Group en DéDutch hebben een bepalende rol gespeeld in dit project. Daarbij is gebruikt gemaakt van concept-uitgangspunten ontwikkeld door de Universiteit Twente in opdracht van Ardagh. De conceptontwikkelaars en engineers van DéDutch hebben door intensieve samenwerking met Ardagh en Emmi het concept af kunnen ronden.

Verkrijgbaarheid
Vanaf week 41 exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.


Delen:

Loading...